Carpaccio od svježeg brancina

Postoje li gastronomski specijaliteti koji u potpunosti zalude nepce fantastičnim okusima, famoznim aromama i neodoljivom teksturom? Apsolutno! Pogotovo ako govorimo o morskim specijalitetima i delicijama koje slijede tradicionalnu recepturu pružanja istinskog gastronomskog doživljaja. Jeste li već kušali carpaccio od svježeg brancina?

Bistro Pometo priprema ovaj popularan i izrazito ukusan talijanski specijalitet. Carpaccio se spravlja od sirovog mesa te se može pripremati na raznorazne načine, no pravu rapsodiju okusa pruža priprema od svježeg brancina. Njegovo sočno meso izvrsno se nadopunjuje s tek pokojim začinom i kapima maslinovog ulja i limuna čime zajedno tvore nadasve neodoljive arome i teksture, kao i fantastičnu harmoniju okusa. Dodajte tome i vrhunsko vino i gastronomska senzacija je zagarantirana!

 

Ovoga ljeta kušajte najbolje iz morskih dubina – carpaccio od svježeg brancina izrazito je popularno jelo koje će Vam zasigurno pružati traženu ekstazu i istinski gastronomski doživljaj. Prepustite se toj rapsodiji okusa!

 

 

 

Bistro "Pometo” nalazi se u Poreču, u Zelenoj Laguni i istovremeno u blizini sportske dvorane Žatika i novootvorenog Aquaparka Poreč.

Molindrio 12 c, 52440 Poreč

Preplati se za primanje newsletter-a!

SVAKIM DANOM: 12-23

+385 99 7953264

LOKACIJA

RADNO VRIJEME

NEWSLETTER

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

E-mail: info@pometo-porec.com

ENJOY, obrt za ugostiteljstvo i ribarstvo, suvl. Mario i Paolo Labinjan, Poreč, Molindrio 12 c, Registrirano tijelo: Ured državne uprave u Istarskoj županiji

IBAN  1324020061140097054

ERSTE BANKA

 

Copyright distra 2019. Privacy Policy